Kategorier
Forside Om

Er MP-foreningen noe for deg?

Vi kan i så fall tilby;

Kameratskap blant kolleger i alle forsvarsgrener

«Like barn leker best» er det noe som heter. Gjennom medlemskap i MP-foreningen gjør vi det vi kan for at medlemmene skal føle samhørighet med sine kollegaer, enten det dreier seg om soldatkamerater fra Tysklandsbrigaden, eller romkamerater fra Sessvollmoen, Stavern eller Haakonsvern. Militærpolitiforeningen har et nært samarbeid med Forsvarets Militærpolitiavdeling (FMPA) og -skole (FMPS).

Formelle- og uformelle sammenkomster og aktiviteter
Foreningen har som målsetting å avholde medlemsmøter med faglig innhold, i tillegg til mer uformelle samvær. Som her om bord på veteranskipet KNM Alta, hvor medlemmene pleier å komme sammen til sommeravslutning med reker og hvitvin etter siste møte før sommerferien. Våre medlemsmøter har gjerne vært kombinert med foredrag om aktuelle temaer som retter seg mot Forsvaret generelt og vårt fag spesielt.

Tidsskrift, nettside og sosiale medier

Vår målsetting er å fortsette utgivelsen av vårt tidsskrift – som så langt har nådd den anselige alder av 60 år – enten som trykksak eller per e-post. I tillegg finner du oss på nett – www.mp-foreningen.no – på Facebook og Twitter. Hvis du ønsker å bli medlem, er kontingenten for 2019 på kr 200,- . Du kan melde deg inn her – hvor du også finner annen informasjon om foreningen. I tillegg vil du se hvordan du betaler medlemskontingenten. (Vi har selvfølgelig Vipps).

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler.